Rungende JA til fusion mellem Aabybro Fjernvarme og Jetsmark Energiværk

14. marts 2024

Rungende JA til fusion mellem Aabybro Fjernvarme og Jetsmark Energiværk

Aabybro Fjernvarme og Jetsmark Energiværk har i nogen tid undersøgt muligheden for at fusionere selskaberne for at effektivisere og udnytte eksisterende produktionsanlæg optimalt og fremtidssikre fjernvarmeforsyningen til fordel for alle forbrugerne.

Derfor var glæden til at føle, da andelshaverne ved Aabybro Fjernvarme den 13. marts 2024 på en ekstraordinær generalforsamling, stemte JA til fusionen med Jetsmark Energiværk.

Der var ca. 350 personer til stede til den ekstraordinære generalforsamling i DGI Huset Aabybro. I alt havde de medbragt 546 stemmer.  Efter grundig optælling var resultatet klart: 424 ja mod 99 nej.

-Det er med stor glæde, vi kan se, at vores intense arbejde med fusionen nu bærer frugt. Fusionen er en fordel for os alle - både for dem, der modtager varme fra Aabybro Fjernvarme, og dem som får varme fra Jetsmark Energiværk, siger Bjarne Dahl, Bestyrelsesformand hos Aabybro Fjernvarme, og tilføjer:

- Fusionen betyder, at man i Jetsmark kan se frem til en lavere varmepris om 5 år, og forbrugerne hos Aabybro Fjernvarme kan glæde sig over en solid økonomi, der sikrer den lave fjernvarmepris, som vi nyder godt af.

 

Ca. 350 andelshavere og forbrugere gæstede DGI Huset Aabybro for at deltage i afstemningen

To gange JA sikrer fusion

Ifølge vedtægterne skulle forslaget om fusion vedtages på både en ordinær- og en ekstraordinær generalforsamling. Spørgsmålet om fusionen har været ivrigt debatteret blandt selskabets ca. 3.000 andelshavere, hvilket også ses ved den store deltagelse i både den ordinære og ekstraordinære generalforsamling.

- Vi er overvældede over den store interesse, som fusionen har vækket. I forbindelse med processen er der blevet stillet nogle gode og fornuftige spørgsmål samt fremsat forslag, som vi vil tage med os i vores fremtidige arbejde, fortæller formand Bjarne Dahl.

Fra 1. januar 2025 bliver Aabybro Fjernvarme og Jetsmark Energiværk sammenlagt under navnet Aabybro-Jetsmark Fjernvarme.

Fra Torben Stenbroen, Driftsleder Aabybro Fjernvarme lyder det:

 - Det var et overbevisende resultat, så nu ser vi frem til at begynde samarbejdet med vores kollegaer i Jetsmark Energiværk.

 

For yderligere information, kontakt:

Aabybro Fjernvarme

Telefon: 98 24 23 20

Email: info@aafv.dk